info & prijzen

Fotografils - Huwelijk - huwelijksfotograaf - fotograaf- Ilse Wagemakers - Essen

authentieke mensen, oprechte emotie,
(h)eerlijke foto's

Op jullie huwelijksdag moet het plaatje kloppen! Ik durf te stellen dat de fotograaf die jullie kiezen daar ook best een belangrijke rol in vervult. Wie dat ook wordt, het is bovenal een vereiste dat jullie je goed voelen bij diegene die aan de andere kant van de camera staat. Aarzel dus niet om eerst even kennis te maken.
Jullie zijn bij mij aan het juiste adres voor mooie, professionele foto's van jullie bruiloft in reportagestijl, dus ook van de gapende (bruids)kindjes, de grasvlekken op de maagdelijk witte sleep of van de overenthousiaste speech van nonkel Jos. Kijk zeker ook eens in mijn portfolio of mijn stijl van fotograferen jullie bevalt.


Fotografils-portret-gezin-familie-fotograaf-Essen-Ilse Wagemakers - familiefotograaf

mooi zoals jullie zijn

Een portretshoot vastleggen is eigenlijk een soort van investeren in jezelf en/of je familie. Een verjaardag, communie, verloving, zwangerschap,... Er zijn zó veel redenen waardevol genoeg om echt eens werk te maken van die leuke foto's. En leuk, dat hoort de fotoshoot zelf ook te zijn voor iedereen, van jong tot oud(er). Daarom gaan we samen buiten op pad, op zoek naar het mooiste natuurlijk licht en de tofste plekjes. Niets moet, alles mag, hoe zotter, hoe liever,... 


Fotografils-kraamreportage-newborn-lifestyle-fotograaf-Essen-Ilse Wagemakers

momenten met je kleintje 
groots om te bewaren

Als mama van drie denk ik goed te kunnen verstaan hoe ingrijpend de komst van zo'n klein, lief wezentje is. En ik weet ook als geen ander hoe snel die periode met je pasgeborene voorbij gaat. (Jawel, ook de slapeloze nachten, schreeuwuurtjes, krampjes,... Het gáát voorbij; been there, done that! )
Om die mooiste momenten van in het prille begin te kunnen bewaren, is een kraamreportage een goed idee. Zo krijgen jullie een mooie fotoreeks met ongedwongen beelden van jullie baby en het gezin. met aandacht voor de interactie en details.


Fotografils-feest-evenement-fotograaf-concertfotografie-Essen-Ilse Wagemakers

foto's die rocken en raken

Of het nu gaat over een intiem familiefeest, een groot event of een andere gebeurtenis; ze hebben als gemene deler allemaal de mensen en de sfeer.
De variatie daarin is eindeloos en dat maakt het fotograferen hiervan ook zo boeiend. Ik maak er een erezaak van om de bepalende momenten, de gasten en hun interactie en de leuke details  te vangen in een verhalende reportage. Kijk zeker ook eens naar mijn portfolio.


Fotografils-fotograaf-cadeaubon-giftcard-Essen-Ilse Wagemakers

doe eens een foto-graaf cadeau

Wil je iemand verrassen met blijvende herinneringen?
Denk dan eens aan een cadeaubon voor een portretshoot of kraamreportage.


Fotografils - Ilse Wagemakers - fotograaf - Essen - bedrijfsfotografie - reclamefotografie - branding - Wild Bloemen

bedrijf in beeld

Jij hebt een duidelijke visie van waar jouw onderneming voor staat en zoekt iemand om dit mee te vertalen in sprekende, kwalitatieve beelden.
Je wil foto's van jezelf, je werknemers, je bedrijf, producten of diensten die in een oogopslag jullie unieke verhaal vertellen in publicaties, op sociale media,... 
Met plezier en toewijding wil ik meedenken over hoe we die foto's voor jullie op maat kunnen maken, alsof ze voor mezelf zouden zijn. ;-)