communie

COMMUNIE - LENTEFEEST - VORMSEL - GROEIFEEST

Niets plezanter dan met een feestbeest op pad te mogen gaan voor een toffe fotoshoot in een ontspannen sfeer. De ene steelt dan meteen de show en stort zich enthousiast in het avontuur, de andere is wat ingetogener en reageert eerst nog een beetje afwachtend. Maakt echt niet uit, laat ze vooral zichzelf zijn! Gaandeweg ontdek ik wat er voor jouw zoon of dochter het beste werkt.

 

Een communiereportage vindt steeds plaats op een locatie naar keuze. Dit kan een plek zijn waar jullie zelf aan denken of ik doe een voorstel. Plaatsen in de natuur zijn altijd fijn vanwege de bewegingsvrijheid. Maar ook een meer industriële of stedelijke setting kan heel dankbaar zijn, net als een binnenlocatie. De mogelijkheden zijn legio; we vinden zeker iets dat helemaal past bij je zoon of dochter, zodat zijn/haar persoonlijke verhaal op zijn mooist verteld wordt.

 

Tijdens de shoot staan samen ontdekken, rennen, plezier maken, spelen, genieten, creëren,... voorop. Dan komen die spontane foto's als vanzelf. Zo kunnen jullie nadien kiezen uit een uitgebreide reportage die je zoon of dochter laat stralen zoals hij/zij écht is.
mini shoot 175 euro

30 à 45 minuten fotograferen

ruime selectie bewerkte beelden
persoonlijke online galerij

 10 high-res foto's naar keuze

mogelijkheid tot aankoop extra beelden

toegang tot online printshop

verplaatsing 15 km rond Essen inbegrepen

extra kilometers aan €0,43/km

MAXI shoot 225 euro

1 à 1,5 uur fotograferen

ruime selectie bewerkte beelden
persoonlijke online galerij

20 high-res foto's naar keuze

mogelijkheid tot aankoop extra beelden

toegang tot online printshop

verplaatsing 15 km rond Essen inbegrepen

extra kilometers aan €0,43/kmMeer informatie en/of
een communiereportage vastleggen?
Neem
contact op!