zwanger | newborn

 TASTBARE HERINNERINGEN
AAN EEN UNIEKE PERIODE

 

ZWANGERSCHAP

grote avonturen beginnen klein

 

 

9 maanden… Het (ver)wachten kan soms lang duren, maar toch is die periode relatief kort, zeker als je er nadien op terugblikt. Een zwangerschapsreportage helpt de herinnering mee levendig te houden.
De reportage plan je best in tussen de 28ste en de 35ste week van de zwangerschap en vindt plaats op een locatie naar keuze.

Tijdens de shoot stoppen we even de tijd om samen stil te staan bij dat groeiende geluk. Door wat aanwijzingen of opdrachtjes help ik jullie te genieten van het moment en van elkaar. Jullie mogen dan mijn aanwezigheid en de camera even helemaal vergeten. Ik zoek ondertussen het mooiste licht op en zorg dat het er allemaal op zijn best uitziet.

 

Met de afgewerkte fotoreeks wil ik jou (en je partner, kinderen,…) graag mee terug kunnen nemen naar die magische periode. Niets geforceerd in beeld, maar wel pure en tijdloze foto’s van dat bolle buikje en de verbinding tussen jullie om voor altijd te bewaren en koesteren.


MINI SHOOT 175 EURO

30 à 45 minuten fotograferen

ruime selectie bewerkte beelden
persoonlijke online galerij
10 high-res foto's naar keuze
mogelijkheid tot aankoop extra beelden
toegang tot online printshop
verplaatsing 15 km rond Essen inbegrepen
extra kilometers aan €0,43/km

MAXI SHOOT 225 EURO

1 à 1,5 uur fotograferen

ruime selectie bewerkte beelden
persoonlijke online galerij
20 high-res foto's naar keuze

mogelijkheid tot aankoop extra beelden
toegang tot online printshop
verplaatsing 15 km rond Essen inbegrepen
extra kilometers aan €0,43/kmNEWBORN

wanneer verwachting plaats maakt voor verwondering

Een newbornreportage vindt doorgaans plaats tussen de eerste en de achtste week na de geboorte. Omdat iedere situatie anders is, is jullie ritme allesbepalend voor onze afspraak.

Praktisch maak ik newbornfoto’s meestal aan huis. Daar hebben we geen last van wisselende weersomstandigheden en zijn jullie in je vertrouwde omgeving. Zo wordt de fotoreportage ook een beetje een tijdscapsule voor later. Tijdens de reportage wissel ik af tussen portretten van de baby, foto’s van de connectie tussen jullie, details van de mini-handjes en -voetjes,...
Ik ga hiervoor op zoek naar de ruimtes waar het licht dankbaar is. Vaak maak ik foto’s in de buurt van een raam, eventueel ook in de babykamer, samen op het grote bed, in de zetel, tegen een blinde muur,… en/of bij mooi weer misschien ook buiten. Ik ben er om je te helpen als fotograaf (en ook als mama) en er is echt weinig nodig om in iedere woning mooie en gevarieerde foto’s te maken.
Om het verhaal compleet te maken, zorg ik zeker ook voor (detail)foto's van de suikerbonen, de kaartjes en versiering in huis, de kinderkamer, persoonlijke cadeautjes,...

Als er al oudere broertjes of zusjes zijn, kunnen ook zij in de reportage betrokken worden. Grote voordeel is dat jullie rustig thuis zijn en eigenlijk gewoon samen kunnen genieten van de momenten zoals ze zich voordoen. NEWBORNREPORTAGE 225 euro

1,5 à 2 uur fotograferen

ruime selectie bewerkte beelden
persoonlijke online galerij
20 high-res foto's naar keuze

mogelijkheid tot aankoop extra beelden
toegang tot online printshop
verplaatsing 15 km rond Essen inbegrepen
extra kilometers aan €0,43/km


COMBINATIE ZWANGERSCHAP & NEWBORN

Bij nieuw leven hoort een geboortecadeau!

Jij wil zowel je zwangerschap als het prille begin met je pasgeboren baby laten vereeuwigen in een mooie, professionele reportage?

Wanneer je samen met de zwangerschapsshoot een newbornreportage vastlegt, betaal je voor de newbornreportage slechts 200 euro*.

 

*Korting enkel geldig als de 2 reportages gelijktijdig geboekt worden.


Een zwangerschaps- en/of newbornreportage vastleggen?
Neem contact op!