huwelijk

JULLIE GAAN TROUWEN: PROFICIAT!

lachend bruidspaar-Kalmthoutse Heide-fotoshoot-huwelijk-zwartwitfoto-door Fotografils- fotograaf-Essen

Om al die momenten van dé grote dag te helpen bewaren, wil ik jullie graag van dienst zijn. Jullie unieke verhaal wordt door mij op een documenterende manier in beeld gebracht. Oprechte emotie valt immers niet te regisseren, daarom probeer ik zo veel mogelijk op de achtergrond - maar toch dicht in de buurt van de actie - te blijven.

 

Natuurlijk behoren een fotoshoot en/of familieportretten op jullie huwelijksdag tot de mogelijkheid, maar ook daar probeer ik het zo ongedwongen en ontspannen mogelijk te houden. Ik zorg voor de nodige aanwijzingen en zoek mee de mooiste plekjes uit, maar niet ten koste van de spontaniteit. Samen maken we er vooral een leuke ervaring van en dat zie je later ook aan de beelden.

 

De volledige dag, van de voorbereidingen tot na de openingsdans, of een bepaald gedeelte van de dag in beeld; de keuze is aan jullie. Omdat ieder huwelijk uniek is, maak ik graag een offerte op maat van jullie persoonlijke planning. Ook als je maar enkele (aaneensluitende) uren gefotografeerd wil hebben, kan dat besproken worden.

 

Ik spreek graag al eens af om wat beter kennis te maken en jullie dag mee te overlopen. Zo kunnen jullie nagaan of ik de juiste match ben om dit epische hoofdstuk voor jullie vast te leggen.

 

Meer informatie over mijn werkwijze en prijzen? Ik bezorg je graag vrijblijvend mijn huwelijksbrochure.

 
lieve woorden


We vonden het fantastisch dat jij onze fotograaf was! Je stelde ons echt op ons gemak en we vonden het enorm gezellig! Ondanks de frisse temperatuur en dat we niet zo graag voor de camera staan hebben we er enorm van genoten! Ook de rest van het gezelschap heeft nog heel vaak gezegd, wat een super fotograaf hadden jullie! Iedereen zei: “Oh die fotograaf was super, zo warm en lief en die kende meteen iedereen. Wat deed ze dat super, ...” Ze waren allemaal heel enthousiast over jou en wij ook echt! Dus echt enorm bedankt om onze dag op zo een fijne en leuke manier vast te leggen! ...


Wauw de foto’s zijn prachtig!! Echt heel mooi! Zo fijn om ze te bekijken en zo de dag terug te herbeleven. Ze zijn echt fantastisch! Heel hard bedankt!!


Ook de familie is er helemaal weg van! En bevestigde ook weer onze vorige mail, dat jij zo een warme en fijne persoon bent!

 

Jij bent ontzettend hard bedankt om onze dag nog mooier te maken en op foto’s vast te leggen! We hebben er enorm van genoten en kunnen dankzij jou nog verder nagenieten! En deze foto’s samen met ons prutske bekijken 😊 daar kijken we al naar uit!
Echt heel hard bedankt!!


Ilse!

Vanaf het eerste moment dat ik je contacteerde was het mét een goed gevoel.

Eentje van loslaten en weten dat het goed kwam. 

Maar dit !!!??? De slide show werd eentje vol emotie, Lieven in het midden en zijn 2 vrouwen naast hem. Allen duidelijk aangedaan.

Voor het eerst zag ik de dag voor me hoe anderen hem zagen. 

Het was meer dan mooi. Meer dan prachtig, meer dan waanzinnig in beeld gebracht !


Echt zooo dankbaar voor dit ! 

We zijn met de foto’s zelf nog maar tot de bbq maar wauw wauw wauw, we hebben L. beloofd niet verder te kijken toen ze naar bed moest. Maar het is zalig!!! Wat een foto’s! Die worden allemaal gedownload en voor eeuwig gekoesterd! Ik kan je niet voldoende benadrukken hoe blij we hiermee zijn! bruidspaar bij ondergaande zon-golden hour-koppelshoot-huwelijk-fotograaf: Fotografils-Ilse Wagemakers-Essen
feestlocatie-sfeerbeeld-huwelijk-wolkenlucht-fotoreportage-door Fotografils, Ilse Wagemakers- fotograaf te Essen
bruidspaar in de wagen-huwelijksreportage-fotoshoot-byFotografils-Ilse Wagemakers-fotograafEssen


prijzen op aanvraag


Stuur mij geheel vrijblijvend een berichtje
met jullie datum, plannen en wensen:

info@fotografils.be of via het contactformulier