huwelijk

jullie gaan trouwen: proficiat!

Om al die momenten van dé grote dag te helpen bewaren, wil ik jullie graag van dienst zijn. Jullie unieke verhaal wordt door mij op een documenterende manier in beeld gebracht. Oprechte emotie valt immers niet te regisseren, daarom probeer ik zo veel mogelijk op de achtergrond - maar toch dicht in de buurt van de actie - te blijven.

 

Natuurlijk behoren een fotoshoot en/of familieportretten op jullie huwelijksdag tot de mogelijkheid, maar ook daar probeer ik het zo ongedwongen en ontspannen mogelijk te houden. Ik zorg voor de nodige aanwijzingen en zoek mee de mooiste plekjes uit, maar niet ten koste van de spontaniteit. Samen maken we er vooral een leuke ervaring van en dat zie je later ook aan de beelden.

 

De volledige dag, van de voorbereidingen tot na de openingsdans, of een bepaald gedeelte van de dag in beeld; de keuze is aan jullie. Omdat ieder huwelijk uniek is, maak ik graag een offerte op maat van jullie persoonlijke planning. Ook als je maar enkele (aaneensluitende) uren gefotografeerd wil hebben, kan dat besproken worden.

 

Ik spreek graag al eens af om wat beter kennis te maken en jullie dag mee te overlopen. Zo kunnen jullie nagaan of ik de juiste match ben om dit epische hoofdstuk voor jullie vast te leggen.

 

Meer informatie over mijn werkwijze en prijzen? Ik bezorg je graag vrijblijvend mijn huwelijksbrochure.

 prijzen op aanvraag


Stuur mij geheel vrijblijvend een berichtje
met jullie datum, plannen en wensen:

info@fotografils.be of via het contactformulier